„Ciche” śniadanie Radiu Kaszëbë

Dziennikarz , 22 grudnia 2022

Świeże produkty i świeże na nie spojrzenie. Takie są piątkowe śniadania w Radiu Kaszëbë. Szefem radiowej kuchni jest Sebastian Cichy z restauracji KonCi w Bolszewie, koło Wejherowa. Na żywo możecie obserwować, jak przygotowuje sałatki czy coś ciepłego na ząb. Mało? Odpowiada też na pytania naszych słuchaczy dotyczące kulinarnych sekretów. 

Gotowanie i odpytywanie zawsze w piątki w programie „Dzień Dobry Kaszuby”, od 7.00 do 9.00. Zapraszamy do wysłuchania podcastu: „Ciche” śniadanie Radiu Kaszëbë.


Głosy słuchaczy

Twój głos

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany. Wymagane pola są zaznaczone *



The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Current track

Title

Artist

Wybierz jeden z adresów: