Kulinarne warsztaty w Somoninie

Dziennikarz , 9 grudnia 2019

Klëka Radia Kaszëbë 09.12.2019 07:55

Nowego podejścia do znanych produktów nauczyli się uczestnicy warsztatów kulinarnych w Somoninie.

Było to ostatnie spotkanie w ramach projektu „Sami swoi w koglu–moglu” prowadzonego od kwietnia w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych. Tym razem pod okiem mistrza Kazimierza Żołnowskiego przyrządzano potraw na świąteczny stół.

Z kucharzami w Somoninie rozmawiał Piotr Szyca. Świąteczne, otwarte warsztaty kulinarne zamknęły cykl. Wcześniejsze poświęcone były kuchni dla cukrzyków, diecie bezmięsnej czy wysokobiałkowej.


Głosy słuchaczy

Twój głos

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany. Wymagane pola są zaznaczone *



The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Current track

Title

Artist

Wybierz jeden z adresów: