Jak wykorzystać kuchenne resztki?

Dziennikarz , 24 września 2024

fot. KGW
Klëka Radia Kaszëbë 24.09.2024, 15:55

By przeciwdziałać marnowaniu żywności w Chmielnie organizują szkolenie i warsztaty dla Kół Gospodyń Wiejskich

Tematem będzie wykorzystanie bioodpadów w kuchni i ogrodzie.
Jak zapowiada dyrektor chmieleńskiego GOK-u Edyta Klasa – uczestnicy dowiedzą się jak zmniejszyć ilość wytwarzanych śmieci poprzez ciekawe ich spożytkowanie oraz jaka jest w tym rola mikroorganizmów.

Szkolenie odbędzie się w tę sobotę. Obowiązują zapisy, a formularz dostępny jest na stronie Gminnego Ośrodka Kultury, Sportu i Rekreacji w Chmielnie.


Głosy słuchaczy

Twój głos

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany. Wymagane pola są zaznaczone *



The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Current track

Title

Artist

Wybierz jeden z adresów: